logo

hofitech@hofitech.com+421-905-140-109


SmartMic - Szennyvíz-átalakításSzennyvízkezelés hulladékátalakítással

A jelenleg rendelkezésre álló ipari szennyvízkezelési technológiák meglehetősen költségesek, alacsony hatásfokúak és potenciálisan veszélyesek a környezetre. Innovációnk újradefiniálja az ipari szennyvíztisztítás és a hulladékkezelés hagyományos módját, és hozzájárul a környezetbarát és fenntartható termeléshez. A rendkívül innovatív technológia lehetővé teszi a hulladék újrahasznosítását a fémhulladék-, szennyvízkezelési és a high-tech fém-oxid piacok áthidalásával. A víz tisztításakor a szerves és szervetlen hulladékok szelektív gyűjtésére és a csúcstechnológiás ipari porokba történő átalakítására összpontosítunk.

Az InnoWaste a szennyvíztisztítás és a hulladék újrahasznosításának zöldebb és olcsóbb technológiája.

A technológia különös jelentőséggel bír a legújabb környezetvédelmi előírások fényében. A teljes kezelési folyamat folyékony hulladéktól mentes, és teljesen összhangban van a körkörös gazdaság elveivel. A kinyert hulladék hatékonyan felhasználódik és visszaalakítódik ipari nyersanyaggá. Ez csökkenti a hulladékkibocsátást, és a költséghatékony szennyvízkezelés mellett további költségcsökkentést tesz lehetővé, mindemellett új üzleti lehetőséget kínál. A technológia kiválóan skálázható: testre szabott megoldásaink előnyeiből a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig mindenki részesülhet. Technológiai innovációnk ezáltal javítja az energiahatékonyságot és csökkenti a szennyvíztisztítás és a gyártási folyamatok ökológiai lábnyomát. Termékünk jelentős piaci és globális növekedési potenciállal rendelkezik, mindemellett ökológiai és társadalmi kihívásokra is megoldást nyújt.
Bethlen Gábor Alap

© Minden jog fenntartva - www.hofitech.sk

Weboldalkészítés

© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK