logo

hofitech@hofitech.com+421-905-140-109

Rólunk

A HOFITECH a kisfogyasztású elektronika és szennyvíztisztító iparágak számára fejleszt innovatív technológiai megoldásokat. A fejlesztői csapat magja nemzetközileg elismert kutatókból áll; szakterületük a fizika és a kémia.

Az vállakozást 2014-ben az elektroterápiára és a wellnessre fókuszált szabadúszó projekttel alapoztuk meg. Két éves fejlesztési erőfeszítéseink a Nano Fitness BiroTM márka számára készített izomstimulációhoz tervezett miniatürizált impulzusgenerátorként láttak napvilágot, amelyek azóta eljutottak már Spanyolországba, Ausztriába vagy Szaúd-Arábiába is. 2016-ban megalakult a HOFITECH, és ezeknek az eszközöknek a kizárólagos fejlesztőjévé és szállítójává vált.

Törekedve egy körforgásos gazdaság megvalósítására, 2016-tól egy innovatív kezelési technológia fejlesztésébe kezdtünk, amely az erősen szennyezett ipari szennyvizeket és a hulladékot egyidejűleg használva képes ipari anyagok környezetbarát termelésére. Számos helyi vállalat valós szennyvízmintáin már sikeresen demonstráltuk a technológiát.

A HOFITECH három olyan kulcsfontosságú piacot azonosított, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek, és amelyek lehetőséget biztosítanak olyan fejlesztésekhez és a környezetvédelmi szolgáltatásokhoz, amelyekhez szakértelmünket kínáljuk:

Innovatív megoldások: fejlett környezetbarát technológiák fejlesztése

Körkörös gazdaság: az ipari szimbiózist elősegítő termékek

Bonyolult szennyeződések kezelése: a szennyvíziszap és a ipari szennyvíz kezelése


Bethlen Gábor Alap

© Minden jog fenntartva - www.hofitech.sk

Weboldalkészítés

© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK